“Frumusetea primeaza" este filozofia salonului Space, astfel incat indiferent de ideile (sau personalitatea ) ta, stilistului tau, le va lasa deoparte, daca nu va sunt potrivite sau nu va fac sa aratati si sa va simtiti minunat. Este o abordare noua, in urma careia experienta la salon nu se va termina cu un bob asimetric și un breton bont – cu excepția cazului , desigur , in care este un stil pe care vi-l doriti si care sa va puna in valoare.

De fapt , chiar și o sesiune cu Valentina, fondatoarea salonului, este o experienta relaxanta, care include o consiliere liniștitoare și o mulțime de discuții cu privire la forma fetei , lungimea parului si stiluri "de amplificare a frumuseții ".

Educarea continuă a echipei salonului face ca personalul de la Space sa fie unul de profesioniști, informati in ceea ce priveste cele mai recente tendințe de astăzi , inclusiv tehnica “Ombre” de colorare a parului, colorare “Balayage”, extensii de par fără sudură pentru un par mai lung si mai bogat și tunsori de precizie și stil.
Cu peste 10 de ani de experiență practica în industrie , Valentina este certificate in “Brazilian Blowout”, “Liscio”, tratamente inovative si eficiente de îndreptare permanentă a parului, aplicarea extensiilor de par permanente , precum si în colorarea si design-ul parului. Va invitam la Space Beauty Salon pentru a testa serviciile noastre atat de coafor/frizerie, cat si manichiura-pedichiura , iar pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Pentru programari:
+40 (733) 698 988
Programul nostru:
Luni-Vineri: 9.30-20.30
Sambata: 9.30-17.00
Duminica: Inchis